Keltainen Fidecol-pallo

Tämä saumaushiekka ehkäisee kasvustoa ja pysyy paikallaan

Harri Pasila
Artikkeli päivitetty 1.11.2019

Kun poikasena oli ehtinyt siihen ikään, että kotitöissä alkoi nakki napsahtaa, oli pihakivetysten saumoissa kasvavan ties minkä kasvuston poistaminen näistä nakeista sieltä vähemmän herkullisesta päästä.

Selkä vääränä siinä sai tuntitolkulla kykkiä ja kyykistellä vain todetakseen, että työ edistyy hitaasti, jos lainkaan. Ja kuukauden päästä uusi kasvusto rehotti entistä komeampana.

Olisipa jo silloin ollut FescoLock-saumaushiekkaa. Se olisi vähentänyt tätä kärsimystä merkittävästi.

FescoLock hyödyntää Oraganic-Lock -sideaineen parhaita puolia ja sen ansiosta hiekka pysyy saumoissa, eikä huuhtoudu sieltä sateella pois.

Tiesitkö muuten, että kasvusto syntyy ilmasta näihin tyhjiin saumoihin lentävien itiöiden takia? Kasvusto ei siis tule maagisesti kivien alta, vaikka se siltä saattaakin näyttää. Siksi paikallaan pysyvä saumaushiekka vähentää merkittävästi myös sinun selkäkipujasi saumoja kitkiessä.

Katso oheinen video asennuksesta:

FescoLock on saatavana hyvin varustelluista rautakaupoista kuten Bauhausista ja Rautanetistä. Kysy myös pihakivimyyjältäsi, hän hankkii sitä tarvittaessa Fesconilta. Eikä ole muuten hinnalla pilattu saavutettavaan etuun nähden. Kokeile ja vaikutu!

Katso lisää tietoa aiheesta: FescoLockMaisemarakentaminenOrganic-Lock
Sinua voi kiinnostaa myös nämä:

Huvila & Huussi – Rite Edge reunalistat nyt verkkokaupasta!

Nelosella pyörivän Huvila & Huussi -ohjelman tarkkaavaiset katsojat ovat huomanneet ohjelmaan toimittamamme laadukkaat Rite Edge alumiinireunalistat. Tulemme saamaan...

Ilmastokriisin ratkaisuun teknologian ja suunnittelun keinoin. Toimintaa ja innovaatioita.

Yhdysvaltain maisema-arkkitehtiliitto ASLA (the American Society of Landscape Architects) järjesti vuosittaisen konferenssinsa ja alan näyttelyn marraskuussa San Diegossa...

Viherpäivät 12.-13.2.2020

Olemme jälleen mukana Vihertekniikka-näyttelyssä Jyväskylän Paviljongissa 12.-13.2. Tervetuloa osastollemme B-417, kerromme mielellämme tuotteistamme ja palveluistamme. Näyttelyyn osallistuminen on...

Organic-Lock webinaari

Osallistu Organic-Lock webinaariin ja opi tuotteesta kaikki se, mitä sinun kannattaa tuotteesta tietää nostaaksesi seuraavan projektisi kivituhkaväylät uudelle...

Hulevesien hallinta omakotitalon pihalla

Hulevesien hallinnasta on tullut merkittävä aihe myös omakotirakentajalle. Tämä johtuu siitä, että ilmastonmuutoksen seurauksena sateiden ennustetaan lisääntyvän Suomessa...

Taloyhtiön piharemontti pinnoittamalla

Pinnoittamalla taloyhtiön päällystetyt piha-alueet kuntoon helposti, nopeasti ja kestävästi. Silloin kun olin pikkupoika, kerros- ja rivitalojen pihat oli...

Haluatko uudet vinkkimme suoraan postilaatikkoosi?

Tilaa ideoita sähköpostiisi

Etsitkö mielenkiintoisia ideoita suunnittelusi tueksi? Tai haluatko tietää, miten teet tuotteillamme asiakkaasi elämästä helpompaa?

Kirjoitamme säännöllisen epäsäännöllisesti pinnoitus- ja päällystysasioista. Jokaisessa jutussa keskitytään esittelemään jokin kiinnostava yksityiskohta, jota voit käyttää hyödyksi omassa työssäsi. Liity postituslistalle!

Olen kiinnostunut seuraavista aiheista:

WEBINAARI

Näin vähennät kivituhkaväylän huollon tarvetta

Organic-Lock -kivituhkan sideaina

Osallistu Organic-Lock -webinaariimme, ja opi kaikki tarpeellinen maailman vahvimmasta eroosiota vastustavasta sideaineesta, jotta voit nostaa seuraavan projektisi kivituhkaväylät uudelle tasolle.

Lähetämme rajoitetun ajan jokaiselle webinaariin osallistuneelle rahanarvoisen lahjan. Saat krediitin Wolt-ruokalähettipalveluun jonka avulla voit tilata itsellesi lounaan vaikkapa suoraan työpöydällesi. Kyllä, tämä on ilmainen lounas!

Webinaarissa opit muun muassa:

  • Miten Organic-Lock -uutuus toimii

  • Kuinka Organic-Lock asennetaan onnistuneesti

  • Kuinka valmista kulkuväylää ylläpidetään

  • Bonus: ideoita ja vinkkejä Organic-Lockin tehokkaaseen käyttöön

Wolt-krediittejä on tarjolla rajoitetusti, joten toimi pian, rekisteröidy heti.
Tätä webinaaria ei kannata missata!