Hyvä leikkikenttä on turvallinen leikkikenttä

Kaikki me tiedämme, että joskus lapset haluavat leikkiä rajusti. Olet varmasti itsekin tehnyt niin. Ja kun meno yltyy ja jalka lipeää, on hyvä että pään ja maan välissä on jotain pehmeää. Kuten joustava kumimatto.

Se voi pelastaa lapsen ruhjeilta ja jopa aivotärähdykseltä.

Kun leikkikentällä on asennettuna turva-alusta, voit olla varma, että lapset ovat turvassa kaatumisen ja putoamisen pahimmilta seurauksilta.

Melos

Melosin EPDM-pohjaiset alustat leikkikentille sekä sisä- ja ulkourheilukentille

Melos-turva-alusta täyttää kansainvälisten standardien mukaiset leikkikenttäpinnoitteiden turvallisuusvaatimukset. Se on luistamaton, kimmoisa ja helppohoitoinen vaihtoehto, jota lapset rakastavat. Turva-alusta sopii hyvin myös liikuntarajoitteisille ja pyörätuolikäyttäjille. Alusta valetaan kohteessa suoraan alusrakenteen päälle, joten se muovautuu paikalleen saumattomasti ja pinnan muotojen mukaisesti.

Voit siis suunnitella ja toteuttaa mielenkiintoisia sekä turvallisia leikkimaastoja.

Osnabrückin lastensairaala, Saksa
  • Erittäin kovaa kulutusta kestävä

  • Pääosin kierrätysmateriaaleista valmistettu

  • Säänkestävä

  • Edullinen huoltaa ja ylläpitää

  • Tulen leviämistä hidastava

Melos Stylemaker -suunnitteluohjelma

Leikkikenttä voi olla vieläkin hauskemman näköinen

Turvallisuus on tärkeää, mutta sen ohella turva-alusta vaikuttaa myönteisesti myös lapsen kehitykseen. Erilaiset innostavat ja aktivoivat pelit, kuviot ja värit harjoittavat tehokkaasti motorisia ja kognitiivisia valmiuksia.

Melos tarjoaa suunnittelijoille ilmaisen Stylemaker-aplikaation, jolla leikkikentän alustan suunnittelu on todella helppoa. Se antaa lähes rajattomat mahdollisuudet värien ja erilaisten muotojen käyttöön. Mallikirjastossa on runsaasti valmiita suunnitelmia ja pohjia, joten pääset nopeasti vauhtiin. Kokeile heti!

Pohja erinomaisille suorituksille

Melos-alustat soveltuvat leikkipaikkojen lisäksi kohteisiin, joissa tarvitaan pitävää, joustavaa, vaimentavaa, helppohoitoista ja kulutusta kestävää pintaa.

Esimerkiksi sisä- ja ulkourheilukentät, tennis- ja muut pelikentät sekä uima-altaiden reunat voidaan päällystää EPDM-pohjaisella alustalla.

EPDM on ihanteellinen ulkokäyttöön, koska se kestää myös hyvin UV-säteilyn ja otsonin haitallisia vaikutuksia.

Katso millaisiin kohteisiin Melos-alustoja voi käyttää

Tilaa Melos-alustaratkaisut Avaimet käteen -pakettina

Haluamme, että saat parhaan mahdollisen hyödyn irti tuotteistamme ja niiden ominaisuuksista.

Olemme valjastaneet tietotaitomme kokonaisratkaisuksi, joka antaa sinulle mahdollisuuden luoda näyttäviä, erilaisia ja kestäviä ympäristöjä. Joita myös käytetään mielellään.

Avaimet käteen -palvelumme on oivallinen ratkaisu rakennusprojektiisi.

Suunnittelu tehdään yhdessä, sinun tarpeittesi ja toiveittesi mukaan. Pystymme suosittelemaan juuri oikean ratkaisun projektiisi ja toteuttamaan sen loppuun asti. Aikataulussa ja ilman yllätyksiä.

Tee seuraavasta projektistasi huoleton; Valitse yksi sopimus, yksi yhteyshenkilö ja yksi hinta ilman piilokuluja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuotteidemme kanssa mahdollisuutesi ovat vain mielikuvituksen rajoissa. Miten sinä voisit ottaa täyden hyödyn kaikista niiden ominaisuuksista?

Kysy meiltä lisää – neuvomme mielellämme sinua suunnitteluprojektissasi ja muissa kysymyksissä.

Ota yhteyttä:
Harri Pasila
Puhelin: 040 764 4936

Täältä löydät kaikki yhteystietomme ja tarjouspyyntölomakkeen.

PS. Huomasithan jo ideakirjastomme?

Haluatko uudet vinkkimme suoraan postilaatikkoosi?

Tilaa ideoita sähköpostiisi

Etsitkö mielenkiintoisia ideoita suunnittelusi tueksi? Tai haluatko tietää, miten teet tuotteillamme asiakkaasi elämästä helpompaa?

Kirjoitamme säännöllisen epäsäännöllisesti pinnoitus- ja päällystysasioista. Jokaisessa jutussa keskitytään esittelemään jokin kiinnostava yksityiskohta, jota voit käyttää hyödyksi omassa työssäsi. Liity postituslistalle!

Olen kiinnostunut seuraavista aiheista: