Rite Edge -reunalistat – suunniteltu puutarhaasi

Laita puutarhasi reunukset kerralla kuntoon ja nauti työn tuloksista vuosikymmeniä!

RITE EDGE -alumiinilistat

Sano EI sotkuiselle nurmikon reunalle

Maisema-arkkitehtien suunnitteleman alumiinisen RITE EDGE -reunalistan käyttö lisääntyy vauhdilla maisema- ja puutarharakentamisessa.

Nyt selvän rajan tai reunan muodostaminen vaikkapa nurmikon ja kulkuväylän väliin on helppoa ja kestävää. Reunalistan avulla luot vaivatta suoria tai kaarevia linjoja ja muita muotoja.

Rite Edge -nurmikon rajausreuna
  • Helppo asentaa

  • Pysyvä, ei säännöllisen huollon tarvetta

  • Luo suoria tai kaarevia linjoja ja muita muotoja

  • Säilyttää puutarhasi parhaimmillaan

  • Paljon käyttökohteita – hiekka, kivituhka, nurmikko, kivetys…

  • Säästä työtä tulevaisuudessa

Oletko kiinnostunut Rite Edge -reunalistoista?

Tervetuloa helpompaan elämään!

Unohda ikävät ja selkää rasittavat reunusten lapiotyöt puutarhassa. Huoltovapaa Rite Edge säästää sinulle lukemattomia tunteja, kun voit tehdä rajausten siistimisen hetkessä.

Jämäkät alumiiniset rajausreunat eivät liiku eivätkä taivu. Ne pysyvät ryhdikkäinä ja antavat puutarhallesi viimeistellyn ulkonäön. Vuodesta toiseen. Säällä kuin säällä.

Rite Edge on esitelty Huvila & Huussi -ohjelmassa

Saatoit ehkä nähdä Rite Edge -reunalistat  Huvila & Huussin 11. kauden projekteissa kuten Anna Puun siirtolapuutarhamökin ja puutarhan uudistuksessa.

Puutarhan istutukset saatiin rajattua tarkasti kulkuväylistä ja kiveyksistä. Aikaisemmin työläs puutarha muuttui Rite Edgen avulla kertaheitolla toimivammaksi ja helppohoitoiseksi.

”Täällä oli aikaisemmin pelkästään maapohja kulkuväylänä. Nyt tää on niin siisti! Täällä pystyy menemään paljain jaloin. Se on polku mun unelmien puutarhaan!”. Anna hehkutti.

Ennen Jälkeen

Tervetuloa helpompaan elämään!

Laadukkaasta alumiinista valmistettu Rite Edge on suunniteltu kestämään yli 25 vuotta ilman, että sinun tarvitsee huolehtia maalauksesta, ruostumisesta tai uusimisesta.

Rite Edge -reunalistoja on helppo käsitellä ja niiden jatkaminen on vaivatonta. Saatavilla kahta eri pituutta ja kaksi värivaihtoehtoa. Listat ankkuroidaan maahan pitkillä ankkurikiiloilla.

Listan yläosa on pyöreä eikä siinä ole teräviä reunoja, jotka voisivat vahingoittaa esimerkiksi ruohonleikkuria.

Oletko kiinnostunut Rite Edge -reunalistoista?

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuotteidemme kanssa mahdollisuutesi ovat vain mielikuvituksen rajoissa. Miten sinä voisit ottaa täyden hyödyn kaikista niiden ominaisuuksista?

Kysy meiltä lisää – neuvomme mielellämme sinua suunnitteluprojektissasi ja muissa kysymyksissä.

Ota yhteyttä:
Harri Pasila
Puhelin: 040 764 4936

Täältä löydät kaikki yhteystietomme ja tarjouspyyntölomakkeen.

PS. Huomasithan jo ideakirjastomme?

Haluatko uudet vinkkimme suoraan postilaatikkoosi?

Tilaa ideoita sähköpostiisi

Etsitkö mielenkiintoisia ideoita suunnittelusi tueksi? Tai haluatko tietää, miten teet tuotteillamme asiakkaasi elämästä helpompaa?

Kirjoitamme säännöllisen epäsäännöllisesti pinnoitus- ja päällystysasioista. Jokaisessa jutussa keskitytään esittelemään jokin kiinnostava yksityiskohta, jota voit käyttää hyödyksi omassa työssäsi. Liity postituslistalle!

Olen kiinnostunut seuraavista aiheista: