Kattotuotteet

kattopinnoitteet

Olemme tiili- ja kuitusementtikattopinnoituksen huippuasiantuntija, ei sen vähempää. Tuomme maahan korkealaatuisia saksalaisia kattopinnoitteita kahdelta päämieheltä. Uutuutena olemme aloittaneet yhteistyön johtavan saksalaisen Tectacryl -tuotemerkillä kattopinnoitteita valmistavan Reesan kanssa. Vakiintunut yhteistyömme Remmersin kanssa jatkuu ja kehittyy edelleen.
Asiakkaamme ovat kattopinnoituksen urakoitsijakuntaa, ammattilaisia parhaasta päästä. Meiltä löytyy osaamista, kykyä ja halua tuoda parhaat ratkaisut ammattipinnoittajille. Pinnoitteiden lisäksi valikoimassamme on myös suoja-aineet.


Kysy lisää, et pety!

Asiakkaaltamme kuultua

”Jos tuotteenne olisi ollut saatavilla jo 10 vuotta sitten, en olisi muihin tuotteisiin koskenutkaan”

muut Kattotuotteet

Kattopinnoituksen yhteydessä on kätevää laittaa katto muutenkin kuntoon. Läpivientien tarkastus on aina hyvä tehdä, samoin aluskatteen tarkastus ja korjaus. Katon ollessa työn alla, moni asennuttaa samalla myös harjatiivisteen estämään epäpuhtauksien pääsyä katteen alle. Samalla kuitenkin varmistetaan kattorakenteen tuulettuminen. Riwega-tuotevalikoimastamme löytyy kattavasti tarvikkeita näitä lisäpalveluja varten, olit sitten kattopinnoittaja, korjaaja tai huoltomies.

den-jet korkeapainepesurit

Kuten kaikessa pintakäsittelyssä, pohjatyön merkitystä ei koskaan voi kylliksi painottaa. Kattojen pinnoituksessa tämä tarkoittaa riittävän tehokkaiden pesurien käyttöä. Perus autotallipesuri pysyköön autotallissa, ammattikäyttöön on parasta valita oikeita koneita isoille pojille, tyttöjä tietenkään unohtamatta. Kun pesurilla halutaan saada aikaan muutakin kuin vain hivellä pintaa, on syytä hommata sellaiset pelit ja vehkeet, joilla tapahtuu. Tanskalaiset DenJet -pesurit ovat jo suuren suomalaisen ammattilaisjoukon valinta. Jokainen DenJet varustellaan kunkin ammattilaisen tarpeet huomioiden, kaikenlaiseen ammattimaiseen puhdistuskäyttöön. Valikoimassa niin diesel- kuin sähkökäyttöiset laitteet jopa yli 3000 bar tehoon eli vaikkapa vesipiikkaukseen. Kysy!

luotettavasti

Teemme mitä lupaamme ja kannamme vastuumme. Sanaamme voi luottaa. Pidämme huolen myös velvoitteistamme ja siksi olemme myös mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa.

Yhteydenotto