Keltainen Fidecol-pallo

Barrikade-luonnonkivipinnoitteet – vaihtoehto kiveykselle, myös yksityispihoille

Harri Pasila
Artikkeli päivitetty 4.11.2020

Vaikka asennamme Barrikade-luonnonkivipinnoitteita useimmiten julkisiin kohteisiin, ne ovat mitä parhain tapa muuttaa myös yksityispihojen kulkuväylät näyttäviksi ja saumattomiksi kokonaisuuksiksi.

Barrikade on loistava mahdollisuus maisemasuunnittelijoille, jotka työskentelevät yksityisten pihojen parissa. Tai jos etsit suoraan ratkaisua omaan pihaasi, olemme apunasi.

Mikäli kohteesta löytyy jo olemassa oleva asfaltti, aina vain paranee. Silloin Barrikaden avulla avautuu erinomainen tilaisuus tehdä täydellinen ilmeen kirkastus vanhalle pihalle ilman suuria rakenteellisia töitä.

Omakotitalon piha päällystetty Steinbelegg-kivipäällysteellä

Omakotitalon piha päällystettynä Steinbelegg-kivipäällysteellä

Myös vanhat pinnat, kuten asfaltti voidaan saneerata Barrikadella ilman, että se kuoritaan pois, viedään kaatopaikalle tai tehdään uudet pohjat ja pinnat. Barrikaden asennus on vieläpä nopeaa ja vanhalle asfaltille voidaan tarvittaessa tehdä korjauksia. Tässäkin työn osuus on kotitalousvähennyskelpoista.

Muista myös, että vanhat taloyhtiöiden asfalttipihat ovat yleensä hyviä alustoja pinnoitukselle. Ilme muuttuu kertaheitolla ja viihtyisyys kasvaa sekä kiinteistön arvo nousee.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Katso lisää tietoa aiheesta: BarrikadeMaisemarakentaminen
Sinua voi kiinnostaa myös nämä:

Barrikaden erityisiä sovelluksia – kohde-esittelyt

Barrikade luonnonkivipinnoitteet soveltuvat monenlaiseen pintojen ehostamiseen tai viimeistelyyn, oli kohde sitten vanhempi saneeraus- tai uudiskohde. Tässä muutamia esimerkkejä...

Kulkuväylän stabilointi on muutakin, kuin kivituhkan vaihtamista Organic-Lock -kivituhkaan.

Landscape Architecture Magazine julkaisi jo vuonna 2016 kahden maisema-arkkitehdin kirjoituksen stabiloidusta "DG (Decomposed Granite)" -kulkuväylästä. Suomessa soveltuva tuote...

Sisustusratkaisuksi betonilattian kiillotus, terrazzo tai epoksipinnoitus

Rautakaupan lattiaratkaisut ovat perinteinen tapa lattiapintojen toteutukselle. Lattioita voidaan käsitellä myös muilla tavoilla, joilla voidaan luoda kestäviä ja uniikkeja...

Kivituhkan eroosio ongelmana?

Onko eroosio tai pölyäminen kivituhkaväylän ongelmana? Kivituhkaväylän eroosio voi olla paljon turhaa työtä teettävä haitta muuten niin kivassa...

Huvila & Huussi – Rite Edge reunalistat nyt verkkokaupasta!

Nelosella pyörivän Huvila & Huussi -ohjelman tarkkaavaiset katsojat ovat huomanneet ohjelmaan toimittamamme laadukkaat Rite Edge alumiinireunalistat. Tulemme saamaan...

Ilmastokriisin ratkaisuun teknologian ja suunnittelun keinoin. Toimintaa ja innovaatioita.

Yhdysvaltain maisema-arkkitehtiliitto ASLA (the American Society of Landscape Architects) järjesti vuosittaisen konferenssinsa ja alan näyttelyn marraskuussa San Diegossa...

Haluatko uudet vinkkimme suoraan postilaatikkoosi?

Tilaa ideoita sähköpostiisi

Etsitkö mielenkiintoisia ideoita suunnittelusi tueksi? Tai haluatko tietää, miten teet tuotteillamme asiakkaasi elämästä helpompaa?

Kirjoitamme säännöllisen epäsäännöllisesti pinnoitus- ja päällystysasioista. Jokaisessa jutussa keskitytään esittelemään jokin kiinnostava yksityiskohta, jota voit käyttää hyödyksi omassa työssäsi. Liity postituslistalle!

Olen kiinnostunut seuraavista aiheista:

WEBINAARI

Näin vähennät kivituhkaväylän huollon tarvetta

Organic-Lock -kivituhkan sideaina

Osallistu Organic-Lock -webinaariimme, ja opi kaikki tarpeellinen maailman vahvimmasta eroosiota vastustavasta sideaineesta, jotta voit nostaa seuraavan projektisi kivituhkaväylät uudelle tasolle.

Lähetämme rajoitetun ajan jokaiselle webinaariin osallistuneelle rahanarvoisen lahjan. Saat krediitin Wolt-ruokalähettipalveluun jonka avulla voit tilata itsellesi lounaan vaikkapa suoraan työpöydällesi. Kyllä, tämä on ilmainen lounas!

Webinaarissa opit muun muassa:

  • Miten Organic-Lock -uutuus toimii

  • Kuinka Organic-Lock asennetaan onnistuneesti

  • Kuinka valmista kulkuväylää ylläpidetään

  • Bonus: ideoita ja vinkkejä Organic-Lockin tehokkaaseen käyttöön

Wolt-krediittejä on tarjolla rajoitetusti, joten toimi pian, rekisteröidy heti.
Tätä webinaaria ei kannata missata!