Barrikade

Barrikade päällyste- ja pinnoitusmenetelmät ulkotiloihin.

Barrikade® on norjalainen luonnonkivipinnoite ulkotiloihin. Käyttökohteita ovat esimerkiksi pihat, ajotiet, kadut, autokatokset, puistot, koulujen, sairaaloiden, hotellien, toimistorakennusten piha-alueet ja niin edelleen. Pinnoite asennetaan yleensä kovalle alustalle kuten betoni tai asfaltti. Barrikade-pinnoitteet asennetaan aina täysin käsityönä. Kestää talvikunnossapitoa. Suomessa jo kymmeniä kohteita.

Asennuspaksuus kohteesta riippuen 12-18mm.

Vettäläpäisevä, liipattu (sileähkö) pinta.

Useita eri kivimateriaaleja valittavana. Raekoko esim. 2-5mm.

Värejä voidaan yhdistellä.

Voidaan rajata mukula- tai muihin reunakiviin lähes saumattomasti.

Barrikade Steinbelegg -kivipäällyste

Pinnoitteen paksuus noin 3-5mm.

Vettäläpäisemätön, hieman karkea pinta.

Useita eri kivimateriaaleja valittavana. Raekoko esim. 1-3mm.

Värejä voidaan yhdistellä.

Voidaan rajata mukula- tai muihin reunakiviin lähes saumattomasti.

Barrikade Steindekke -kivisirotepinnoite

Tiemerkintäpinnoite esim. pyöräkaistat ja pysäköintiruudut.

Erittäin hyvä kulutuskesto – täyttää EN-13197-vaatimukset.

Pinnoitteen paksuus noin 3-5mm.

Vettäläpäisemätön, hieman karkea pinta.

Kivisirotevahvisteinen, läpivärjätty, esim. RAL-värit.

Barrikade Steindekk Trafikk -kivisirotepinnoite

Barrikade Play

barrikade play
Barrikade Play monessa eri värissä
Maailmanlaajuisesti käytössa oleva valettava EPDM turva-alusta kestää erinomaisesti ulko-olosuhteiden rasitusta. Turva-alustojen on kestettävä arkikäytössä. Barrikade Play takaa korkean suorituskyvyn ja jatkuvasti korkean laadun. Tuotteessa yhdistyvät turvallisuus, ekologisuus ja luovuus!

Barrikade Play on

Säänkestävä

Korkealaatuinen

Pääosin kierrätysmateriaaleista valmistettu

Turvallinen ja tulen leviämistä hidastava

Edullinen huoltaa ja ylläpitää

barrikade play
Barrikade Play
barrikade play

KUINKA SE TOIMII

Sideaine aktivoituu veden vaikutuksesta ja vastustaa eroosiota sekä pitää kivituhkamateriaalin paikallaan samalla kun se läpäisee vettä. Kun vesi läpäisee kivituhkan, se imeytyy Organic-Lockiin ja muodostaa geelin, joka ympäröi kivituhkan partikkelit. Geeli laajenee ja pitää kivituhkapartikkelit paikallaan, joka vähentää merkittävästi eroosiota. Kun geeli saavuttaa suurimman laajenemistilavuutensa, se ei enää pysty imemään vettä itseensä. Tällöin ylimääräinen vesi siirtyy suoraan pintakerroksen läpi rakennekerroksiin. Ajan myötä geeli vapauttaa sitoutuneen veden haihtumalla sekä vapauttamalla sen pohjakerroksiin. Näin se latautuu ja valmistautuu seuraavaan sateeseen.

KIVITUHKARAAKA-AINE

Organic-Lockin kanssa sekoitetun kivituhkamateriaalin laatu vaikuttaa seoksen lujuuteen. Geeli toimii parhaiten luonnollisestikin kovaksi tiivistyvien monijakeisten partikkelien seassa. Tällainen monijakeinen seos luo optimaalisen pinnan. Vain kivituhkamateriaalit, jotka sopivat Envirobondin optimaaliseen raekokojakaumaan, hyväksytään käytettäväksi yhdessä Organic-Lockin kanssa testiprosessin jälkeen. Hyvän monijakeisen raekokojakauman omaava kivituhkaraaka- aine yhdessä Organic-Lockin kanssa luo pitkään kestävän pinnan, joka sopii monenlaiselle liikenteelle.

LUONNONMUKAINEN SIDEAINE

Organic-Lock on syntynyt lähes kaksikymmenvuotisen tutkimus- ja tuotekehitystyön tuloksena Guelphin yliopiston sekä Agriculture Canadan tiedemiesten kanssa. Täsmällinen ja vaativa laboratoriotyö johti tieteen kautta patentoituun tuotereseptiimme. Kehitystyömme päätavoite on ollut kehittää kestävä ja vakaa luonnonmukainen sideaine, joka ei pelkästään vastusta eroosiota vaan on myös vettä läpäisevä. Tämän työn tuloksena on syntynyt markkinoiden vahvin luonnonmukainen sideaine, Organic-Lock.

fescolock saumaushiekka
Fescolock saumaushiekka

FESCOLOCK

Tiesitkö, että kivetysten saumoihin ilmestyvä kasvusto syntyy ilmasta laskeutuvien itiöiden takia, kun perinteinen saumahiekka on pois huuhtoutuessaan antanut kasvustolle tilaa päästä kasvamaan ja että kasvusto ei suinkaan kasva kiveyksen alta sen läpi?

FescoLock on Organic-Lockiin pohjautuva kivetysten saumaushiekka. Organic-Lockin ansiosta FescoLock pysyy saumassa eikä huuhtoudu pois, siten se ehkäisee kasvuston syntyä saumoihin. Helppo asentaa, vähentää kivetyksen ylläpitoa merkittävästi.


Tutustu myös FescoPath kulkuväylämateriaaliin.

Yhteydenotto