Kiillotettu betonilattia ja Terrazzo-lattia

Oletko vaativa sisustaja?
Silloin arvostat kiiltäväksi käsitellyn betonilattian yksilöllistä pintaa, joka on lämmin talvella ja mukavan viileä kesällä.

Ja se myös näyttää

Kova kuin kivi, silti lempeä jaloillesi

Designbetonin mielenkiintoinen pinta

Jalostimme betonin kovan olemuksen sielukkaaksi katseenvangitsijaksi. Sisustuselementiksi, johon on vangittu kaikki luonnollisen pinnan parhaat puolet: lujuus, näyttävyys, ekologisuus ja erityisesti miellyttävä tunne jalkapohjissasi.

Jos annat sille mahdollisuuden, se viimeistelee tilasi ja korostaa juuri sopivasti ympäristöään. Lopputulos on vastustamattoman upea.

 • Taloudellinen

  Lattialämmitys välittää lämmön suoraan betonin lattiapintaan eikä hukkaa sitä eristäviin lattiamateriaaleihin.

 • Ekologinen

  Betoni on aito luonnontuote ja maailman yleisin rakennusmateriaali. Käyttöikänsä lopussa se voidaan kierrättää ja se hajoaa luonnossa.

 • Edullinen

  Hiotun betonilattian kustannukset ovat suunnilleen samat kuin millä tahansa muulla laadukkaalla lattiamateriaalilla.

Minimaalinen hoidontarve

Pölyämätön ja saumaton betonilattia vähentää siivoukseen kulutettua aikaa. Se on helppo pitää puhtaana, koska kiillotettu pinta lähes hylkii likaa. Sitä ei tarvitse vahata - vain ajoittainen pyyhintä riittää. Allergikon paras valinta!

 • Luja

  Kaiken se kestää kissat, koirat, lapset... Kiillotettu betonilattia on erittäin kovaa kulutusta kestävä. Ja jos uutuudenkiilto himmenee, hionta palauttaa alkuperäisen pinnan.

 • Tyylikäs

  Hiotun betonin elävä, persoonallinen ja rohkea pinta on sopiva niin moderniin kuin perinteiseenkin tilaan. Se on laatutietoisen ja vaativan sisustajan valinta!

 • Helppohoitoinen

  Käyttämämme pintakäsittelymateriaalit helpottavat lattioiden hoitamista ja vähentävät puhtaanapidossa tarvittavien kemikaalien määrää.

Voit valita kahdesta erilaisesta lattiavaihtoehdosta:

Fidecol Base™

Kiillotettu betonilattia

Valmiin betonilattian hionta ja kiillotus, jonka aikana materiaalin oma vaihteleva pinta saadaan esiin. Ilme on yksilöllinen, mutta rauhallinen.

 • Erittäin hyvä hinta-laatusuhde
 • Voidaan hioa mataksi tai kiiltäväksi
 • Soveltuu sekä uudis- että saneerauskohteisiin

Oletko kiinnostunut?

Jos haluat lisätietoja Fidecol Base -betonilattiasta, autamme mielellämme.

Tarvitsetko vieläkin näyttävämpää pintaa? Tutustu Barrikade Terrazzoon:

Terrazzo on ajaton, saumaton ja upea. Marmori ja värjätty sideaine luovat kauniita pintoja, joilla voidaan ilmaista kuvioita ja muotoja kiiltäviä tai mattapintaisia. Pinnoitettava alue voidaan elävöittää eri värien ja esimerkiksi metallilistojen yhdistelmillä. Kuvioiden ja logojen toteuttaminen Terrazzo-lattiaan tuo yksilöllisyyttä ja arvokasta tunnelmaa.

Barrikade Terrazzo luo tilan, jossa on luonnetta.

Barrikade Terrazzo™

Mosaiikkibetonilattia

Käytämme yhdessä marmorikiviainesten kanssa hartsisideainetta, jolla saadaan perinteisen mosaiikkibetonin näyttävyys. Siinä on useita etuja: paljon eri värivaihtoehtoja, parempi kemikaalien kesto ja ohuempi pinta tekee pinnoitteesta kevyemmän. Perinteinen mosaiikkibetoni on altis halkeilulle kun taas Barrikade Terrazzolla on alhainen halkeamisriski.

 • Mahdollistaa erilaiset värit ja kuviot
 • Voidaan asentaa lattioiden lisäksi portaisiin, seiniin ja kattoon
 • Soveltuu sekä uudis- että saneerauskohteisiin

Barrikade Terrazzoa voidaan käyttää missä tahansa, kun halutaan edustava ja kestävä lattia, jossa ylläpidon kustannukset halutaan pitää alhaisena.

Barrikade Terrazzo -värikartta

Klikkaa mallikuvaa ja näet sen suurempana.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuotteidemme kanssa mahdollisuutesi ovat vain mielikuvituksen rajoissa. Miten sinä voisit ottaa täyden hyödyn kaikista niiden ominaisuuksista?

Kysy meiltä lisää – neuvomme mielellämme sinua suunnitteluprojektissasi ja muissa kysymyksissä.

Täältä löydät kaikki yhteystietomme ja tarjouspyyntölomakkeen.

PS. Huomasithan jo ideakirjastomme?

Haluatko uudet vinkkimme suoraan postilaatikkoosi?

Tilaa ideoita sähköpostiisi

Etsitkö mielenkiintoisia ideoita suunnittelusi tueksi? Tai haluatko tietää, miten teet tuotteillamme asiakkaasi elämästä helpompaa?

Kirjoitamme säännöllisen epäsäännöllisesti pinnoitus- ja päällystysasioista. Jokaisessa jutussa keskitytään esittelemään jokin kiinnostava yksityiskohta, jota voit käyttää hyödyksi omassa työssäsi. Liity postituslistalle!

Olen kiinnostunut seuraavista aiheista: